Bestel de bijzondere koffie van Taztu overal in Nederland

Gouden balk

Taztu levert door heel Nederland een assortiment aan bijzondere en exclusieve koffies voor de echte fijnproever. Onze koffies zijn beschikbaar in vier categorieën, van sterk en complex tot zeldzaam en exclusief.

Bestel direct online
Super Premium S.O.

Super Premium S.O.
Complexe, smaakvolle en top-grade koffies met veel karakter.

Premium S.O.

Premium S.O.
Elegante en uitgebalanceerde smaken in koffies met een medium body.

Melanges koffie

Melanges

Speciaal en zorgvuldig samengestelde koffiemelanges voor de echte liefhebber.

Exclusives S.O.

Exclusives S.O.

Bijzondere en extreem exclusieve koffies voor de absolute fijnproever.

Super Premium S.O.

De Gayo Sumatra Gold is zonder twijfel een van de beste en smaakvolste 'Single Origin' koffies ter wereld. Met zijn volle body, lage en zachte 'acidity' en sterke rijke smaak, zit de Gayo Sumatra Gold vol met tonen van donkere chocolade.
€ 24,95 p/kg excl btw

Bestel

De Yirgacheffe is een fantastische uitgebalanceerde en zeer complexe koffie met een volle body, medium-high zuurgraad en tonen van limoen. Volle maar frisse koffie met een geweldige aroma en smaak.
€ 24,95 p/kg excl btw

Bestel

Een top-grade koffie uit Kenia met een wijnachtige zuurgraad in een volle body met tonen van limoen en een verrassend zoete nasmaak.
€ 24,95 p/kg excl btw

De Especial de Vilcabamba straalt een zacht verleidelijk aroma uit en heeft subtiele tonen van verse meloen, noten en een smaak van melkchocolade op het gehemelte. Een absoluut unieke koffie!
€ 24,95 p/kg excl btw

Bestel

Een typische zachte en milde eilandkoffie met karakteristieke tonen van druiven, appels, kruiden en vanille.
€ 24,95 p/kg excl btw

Uitstekende koffie met complexiteit en diepte door zijn gematigde zuurgraad, rijke smaak, goede body en zowel zoete als scherpe aroma's. Smaaktonen zijn zoet karamel en bitterzoete chocolade met een kleine twist van citroenschil.
€ 24,95 p/kg excl btw

Bestel

De top-grade Yuaco Selecto heeft een romige, boterachtige body met tonen van noten en een aroma van karamel en amandel.
€ 24,95 p/kg excl btw

Bestel

Premium S.O.

De Tarrazu is een elegante uitgebalanceerde koffie met een medium body, mooie hoge zuurgraad en zoete fluwelen nasmaak. Uitstekende lichte koffie.
€ 23,45 p/kg excl btw

Bestel

Zeer hoog aangeschreven en authentieke koffiesoort die op rijke vulkanische grond groeit. Een volle, rijke koffie die rokerig is van smaak.
€ 23,45 p/kg excl btw

Bestel

Een mooie uitgebalanceerde en aromatische koffie uit het Medellin-district met een medium body, mooie zuurgraad en een kruidige nasmaak met tonen van walnoten.
€ 23,45 p/kg excl btw

Een uitstekende uitgebalanceerde koffie, met een mooie zuurgraad en helderheid: stijlvol, met medium body en een fruitige nasmaak.
€ 23,45 p/kg excl btw

Bestel

De Yellow Bourbon laat een mooie helderheid zien geaard met honing en de suikerrietachtige zoetigheid die typisch is voor de yellow-bourbon-soort. Met tonen van karamel, bessen en chocolade. Milde zuurgraad, medium body en mooie balans.
€ 23,45 p/kg excl btw

Een zeer grote boon, mooie hoge zuurgraad, low-medium body en smaaktonen van likeur, fruit en kruiden.
€ 23,45 p/kg excl btw

Melanges

Deze huismelange is een combinatie van Indonesische Mandheling en Centraal-Amerikaanse bonen. Mooie gebalanceerde combinatie van body en smaak.
€ 21,95 p/kg excl btw

Bestel

Een heerlijke milde koffiemelange, ideaal voor een Lungo, Latte, Macchiato of Cappuchino.
€ 21,95 p/kg excl btw

Bestel

Melange speciaal samengesteld voor de echte espresso liefhebber. Krachtig en vol van smaak.
€ 21,95 p/kg excl btw

Bestel

Exclusives S.O.

Van dit prachtige paradijs op aarde een koffie met een geweldige, tintelende aroma, zachte mildheid, zoetig en een nootachtige nasmaak.
€ 24,90 per 200 gram excl btw

Kopi Luwak is een van de meest exclusieve koffiesoorten ter wereld. Deze 100% arabica bestaat uit de beste, meest rijpe bonen die zijn opgegeten door de Aziatische Palm Civet (deze katachtige wordt ook wel de Luwak genoemd). De Kopi Luwak kent een smaakprofiel waar zoet, 'floral' en de afwezigheid van bitterheid de boventoon voeren, gecombineerd met een geweldige balans tussen de body en zuurgraad. Kortom, een zeer zeldzame koffie voor de echte liefhebber.
€ 149,50 per 200 gram excl btw

Bestel

De Jamaican Blue Mountain bevat een heerlijk aroma van vers fruit en verse bomen. Een extreem zoete body met een fijne nasmaak.
€ 34,95 per 200 gram excl btw

Bestel

Contactgegevens

Gouden balk

Taztu BV

Dorpsstraat 32
1689 EV Zwaag

  0229 - 24 46 76

 bob@taztu.com